In 2015 is Steenvoorden & Spijker Vastgoeddiensten B.V. opgericht door
Dajenne Steenvoorden en Anja Spijker.

Steenvoorden en Spijker Vastgoeddiensten

Anja Spijker & Dajenne Steenvoorden
Wij zijn onroerend goed professionals en werken continue aan een hoge kwaliteit van dienstverlening. Niet alleen door onze kennis, maar ook door aandacht voor de klant. Gevestigd in de provincie Gelderland. Door de centrale ligging is landelijke dekking gewaarborgd.

Wij leveren Vastgoeddiensten die een zorgeloze oplossing bieden voor onze opdrachtgevers en die voldoen aan hun wensen en verwachtingen. Kwaliteit van onze dienstverlening en het nakomen van afspraken zijn vanzelfsprekend. Wij zijn actief op het gebied van Vastgoedbeheer en zijn verantwoordelijk voor het financiële, technische en administratieve beheer van de vastgoedportefeuilles van onze opdrachtgevers. Projectmatige opdrachten zijn bij ons in goede handen. Wij kunnen ingeschakeld worden voor begeleiding, ondersteuning en uitvoering door corporaties, gemeenten, ontwikkelaars, bouwbedrijven en makelaarskantoren.

Afspraken met onze opdrachtgevers worden formeel vastgelegd. Wij werken samen op basis van wederzijds vertrouwen waarbij de realisatie van een gezamenlijke doelstelling vooropstaat. Dit alles binnen de kaders van formele afspraken. Succes is het resultaat.

Steenvoorden & Spijker Vastgoeddiensten B.V. verzorgt inmiddels voor diverse opdrachtgevers het beheer, de verhuur en verkoop van woningen, winkelpanden en kantoorpanden. Hiermee ontzorgen wij onze opdrachtgevers: beleggers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, overheden en particulieren. Wij beschikken over brede ervaring in de makelaardij, vastgoedmanagement, commercieel vastgoed, accountancy en woningcorporaties. Persoonlijke aandacht, transparantie en betrouwbaarheid. Voor ons vanzelfsprekend.

Ons motto is: Wij doen het niet alleen goed, wij doen het beter!